PREMOČNE MENSTRUALNE KRVAVITVE


Na kmetiji Plavica imamo tudi kar nekaj izkušenj z zdravljenjem zelo močnih krvavitev v času menstruacije. Videti je, da se s takšno težavo sooča kar nekaj žensk. Pravijo, da so njihove krvavitve daljše in močnejše, kot pri večini žensk, lahko tudi precej boleče. Njihova menstruacija lahko traja 10 in več dni, ker pa so krvavitve močne, velikokrat pride tudi do slabokrvnosti. 
premocna menstruacija
Ali si lahko pomagamo z naravo?
Glede na naše izkušnje in bogato znanje Jožeta Majesa, pri takšnih težavah priporočamo piti čajno mešanico Menstronevtral JM 146. Vsebuje rman, meliso, cimicifugo, plešec, plahtico in preslico. Plahtica je tista rastlina, ki zdravi rodila, jajčnike, pomaga uravnavati hormone v telesu ženske in posledično se menstrualni cikel uredi. Ostale rastline poskrbijo, da se kri hitreje obnavlja in prečisti. Priporočamo, da začnete piti čaj vsaj 1 teden pred menstruacijo in ga pijete 3 tedne. Po eni kuri, sledi 1 teden pavze, nato pa kuro ponovite. Iz izkušenj lahko povemo, da je ponavadi potrebno narediti dve kuri, včasih pa tudi več, da dosežemo dober rezultat. Dnevno je potrebno popiti od 6 do 7 dcl čaja, ki ga pripravimo kot poparek in ga popijemo v treh obrokih preko dneva. Cilj kure s čajem Menstronevtral JM 146 je, pozdravitev te težave, ne samo ublažitev. 

Tiste ženske, ki se posledično soočajo s slabokrvnostjo ali pa so preprosto šibkega počutja, brez moči in volje, naj začno uživati Jožefovo pasto za odrasle JM 500. Ta pasta močno dvigne krvno sliko in počutje človeka, saj med drugim vsebuje še suhe slive, aronijo, teranov evporat. Pasta izboljšuje tudi psihično počutje ženske, ker vsebuje olje črne kumine in korenine rožnega korena.
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> JM 146 ČAJ MENSTRONEVTRAL
>> JM 500 JOŽEFOVA PASTA

 
 Natisni 

Deli novico s prijatelji:

Naslov: Premočne menstruacije
Opis: Čajna mešanica JM 146 je namenjena ženskam, ki imajo v času menstruacije premočne in predolge krvavitve. Priporočamo v kombinaciji z Jožefovo pasto JM 500.
Ključne besede: močna krvavitev, menstruacija, boleča menstruacija, slabokrvnost

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika