MIOMI NA MATERNICI


Imate tudi vi miome na maternici?
Miomi so najpogostejša tvorba v mišični steni maternice. Res je, da so nenevarni, a kljub temu lahko povzročajo številne težave. Miomi namreč ležijo tik pod površino maternice, v steni ali pod sluznico maternične votline. Lahko imajo obliko vozla, bule ali kepe, včasih se pojavijo tudi kot zadebeljena maternična stena. Najpogosteje se začnejo pojavljati med 35. in 45. letom starosti, do menopavze (dokler delujejo hormoni) pa se utegne njihovo število povečati, pri čemer lahko tudi rastejo. Po velikosti se zelo razlikujejo: od velikosti grahovega zrna do obsežnih tvorb s premerom nad sedem centimetrov. Seveda lahko takšne tvorbe ovirajo normalno krčenje maternice v času menstruacije, kar se kaže v obliki spremenjene količine in barve izcedka. Veliko žensk nam tudi pove, da jih zaradi miomov večkrat boli v križu, ali pa imajo posledično celo boleče spolne odnose. 




Kako si lahko pomagamo na naraven način?
Glede na povratne informacije žensk, priporočamo pitje čajne mešanice JM 148 Miomček, ki je sestavljena iz največjega procenta plahtice in gladeža, vsebuje pa tudi rman, preslico, angeliko, plešec in korenine koprive. Čaj se svetuje piti najprej tri tedne, nato sledi en teden pavze, potem pa se kuro po potrebi ponovi. Vsak dan spijemo od 6 do 7 dcl čaja, ki ga pripravimo tako, da 3 čajne žličke mešanice prelijemo s 6 do 7 dcl umirjenega kropa in po 10 min precedimo. Čaj popijemo v treh obrokih na dan. Ponavadi čaj hitro učinkuje, vendar, če je miom večji, kuro še enkrat ali dvakrat ponovimo. Miom se zaradi sestave čaja začne počasi krčiti, zmanjševati, dokler tvorba popolnoma ne izgine. 

Če želite pospešiti in bolj celostno zdraviti maternico, potem vsekakor zraven pijte še sirup iz Aloe Arborescens z medom, saj med drugim tudi odlično vpliva na hormone, zdravi vnetja v telesu in res dobro vpliva na jajčnike in maternico.
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČAJ MIOMMČEK JM 148
>> SIRUP IZ ALOE ARBORESCENS Z MEDOM
 
  

Deli novico s prijatelji:
Ključne besede: miom, miomi, tvorbe na maternici, stena maternice
Naslov: Miomi na maternici
Opis: Miomi so najpogostejša tvorba v mišični steni maternice. Res je, da so nenevarni, a kljub temu lahko povzročajo številne težave. Miomi namreč ležijo tik pod površino maternice.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika