PO PORODU

 

Obdobje nosečnosti je za žensko posebno in prijetno obdobje, vendar za telo pomeni tudi svojevrsten stres. Hormonska slika ženske se spreminja, njeno razpoloženje niha, telo se fizično in psihično pripravlja na porod otroka. Žensko telo je sicer ustvarjeno, da se ustrezno pripravi na ta dogodek, vendar lahko stres in drugi zunanji dejavniki porušijo notranje ravnovesje. Najbolj stresno prelomnico zagotovo predstavlja sam porod in obdobje po porodu, zato je ključno organizmu pomagati pri uravnavanju hormonov, delovanju mlečnih žlez in vračanju vitalnosti, izboljšanju počutja.

po porodu


Kako nam pri tem lahko pomaga narava?

Jože je v ta namen pripravil čajno mešanico Mamica JM 171, ki je sestavljena iz plahtice, melise, komarčka, kumine, koprive in grškega sena. Slednjega je v mešanici največ. Svetujemo, da mlada mamica začne piti čaj čim prej po porodu, lahko tudi že kakšen mesec pred porodom. Deluje tako, da vzpodbudi delovanje mlečnih žlez, pomirja občutke, čisti in obnavlja kri, uravnava hormonsko sliko, menstrualni ciklus, nasploh dvigne vitalnost ženske. Priporočamo popiti od 6 do 7 dcl čaja dnavno, ki ga pripravimo kot poparek. Pijemo ga lahko dlje časa po porodu, le pomembno je, da po treh tednih pitja naredite 1 teden pavze.

Ker je  obdobje po porodu za telo precej stresen dogodek, se nekaterim mamicam začno pojavljati simptomi različnih avtoimunih bolezni (revna, kožne bolezni...) ali pa imajo težave s psihičnih počutjem. Vsem tem svetujemo poleg omenjenega čaja uživati tudi Jožefovo pasto JM 500, ki med drugim vsebuje dve ključni sestavini za razpoloženje - to sta rožni koren in olje črne kumine. 
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> JM 171 ČAJ MAMICA
>> JM 500 JOŽEFOVA PASTA

 
  

Deli novico s prijatelji:
Naslov: Po porodu
Opis: Porod predstavlja za telo svojevrsten stres, zato je potrebno poskrbeti, da si telo lažje opomore. Priporočamo piti čaj JM 171, ki izboljša vitalnost, razpoloženje in laktacijo.
Ključne besede: premalo mleka, porod, poporodna depresija, po porodu, laktacija

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika