KRONIČNO OBOLENJE LEDVIC


Pomembno je vedeti, da so ledvice organ, ki iz telesa odstranjuje škodljive snovi, ki nastanejo pri presnovi beljakovin, in odvečno tekočino. Če ledvice prenehajo delovati, se človek zastrupi in v kratkem času umre. Ledvice so edini notranji organ, ki ga je narava človeku dala v paru. Za življenje zadošča, če deluje ena sama ledvica, saj ta prevzame funkcijo obeh. Zato lahko človek živi normalno življenje, če eno od svojih ledvic podari človeku, ki mu ledvice ne delujejo več.
Ledvice
Kako vemo, da ledvice ne delujejo dobro?
Znak, da ledvice ne delujejo dobro, je pojav kronične ledvične bolezni. Da gre za to bolezen, zdravnik zaključi, ko vsaj tri mesece v urinu bolnika testi zaznajo beljakovine ali kri ali če pri diagnostičnih preiskavah sečil, kot je na primer ultrazvok, opazi pri ledvicah nenormalnosti, tudi če le-te delujejo normalno. Beljakovine oziroma kri v urinu so znak mnogih ledvičnih bolezni, ki jih spremlja tudi zmanjšana očiščevalna sposobnost ledvic. Težava pa je, da bolezen poteka tiho in neopazno, brez očitnih znakov in bolečin, zato večina ljudi sploh ne ve, da je kaj narobe. Tako bolezen odkrijejo po naključju: bolnik pride k zdravniku zaradi prehlada, zdravnik mu izmeri krvni tlak, pregleda urin, ugotovi povečano izločanje beljakovin, pregleda kri in opazi, da ima že povišan kreatinin. Kreatinin je snov, ki stalno nastaja pri presnovi mišic, in jo je v krvi zelo enostavno določiti. Čim nižja je ocenjena glomerulna filtracija ali čim višja je koncentracija kreatinina v krvi, tem slabše je ledvično delovanje. Bolnika pošlje na ultrazvok, kjer pa ugotovijo, da so ledvice že kronično spremenjene. Zgodi se tudi, da kronično ledvično bolezen odkrijejo tik pred odpovedjo ledvic
 
Ali si lahko pomagamo na naraven način, da zdravimo ledvice in zmanjšamo koncentracijo kreatinina v krvi?
Glede na svoje znanje in dolgoletne izkušnje Jože Majes priporoča piti čajno mešanico Kreatininček JM 136, in sicer v kombinaciji z Diuretično tinkturo JM 412, ki učinek še poveča in naredi zdravljenje bolj celostno. 

Čajna mešanica Kreatininček JM 136 je sestavljena iz rastlin, ki zdravijo ledvici in posledično znižujejo raven kreatinina v krvi. To so naslednje rastline: breza, ptičja dresen, koruzni laski, rumena lakota, korenina gladeža, ognjič in korenine koprive. Čaj pijemo najprej 3 tedne, nato sledi 1 teden pavze in potem kuro ponovimo. Glede na to, da govorimo o kronični bolezni, svetujemo kuro vsaj nekajkrat ponoviti, dokler se kreatinin dovolj ne zniža. 
POMEMBNO: Če imamo povišan kreatinin, ne smemo piti čajev iz rastlin, ki vsebujejo saponine (zlata rozga, lučnik, milnica, sporiševke).

Diuretična tinktura JM 412 zravi celotna sečila (sečne poti, mehur, ledvice...), odvajajo nečistoče iz telesa in razstrupijo kri.  Kapljice JM 412 so narejene po starodavnem receptu, ki pa mu je Jože Majes dodal še nekaj rastlin. Po izkušnjah uporabnikov so res učinkovite in neprecenljive. Uporabljamo jih 3 krat dnevno tako, da zmešamo 25 kapljic s 0,5 dcl tople vode in popijemo. Tinkturo popijemo do konca in po potrebi lahko nadaljujemo z novo stekleničko - prekinitev ni potrebna.
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> JM 136 ČAJ KREATINČEK
>> JM 412 TINKTURA DIURETIČNA

 
  
Deli novico s prijatelji:


Ključne besede: ledvice, kreatinin, sečila, odpoved ledvic
Naslov: Kronično obolenje z ledvic
Opis: Pomembno je vedeti, da so ledvice organ, ki iz telesa odstranjuje škodljive snovi, ki nastanejo pri presnovi beljakovin, in odvečno tekočino.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika