TEŽAVA - ULCEROZNI KOLITIS


 
Ulcerozni kolitis je črevesna bolezen, ki pomeni kronično vnetje črevesne sluznice. Vedno več je bolnikov, ki jih pestijo tovrtne težave. Ulcerozni kolitis se kaže s pogostimi driskami in občasnimi krvavitvami.  Vsekakor način življenja in prehranjevanje močno vplivata na izboljšanje ali poslabšanje te bolezni. Za ulcerozni kolitis je pomembno, da jemo pestro in zdravo hrano, se veliko gibamo na svežem zraku in se čimbolj izogibamo stresu. Strah in skrbi človeka namreč utesnjujejo in zanj pomenijo stres, ki se najpogosteje pokaže z želodčnimi ali črevesnimi težavami.
 ulcerozni kolitis
Ulcerozni kolitis, kako si lahko pomagamo na naraven način?
Jože Majes glede na svoje znanje in izkušnje svetuje piti čajno mešanico JM 123 Ulcer/Kolisan. Ta čaj vsebuje rastline, ki zdravijo črevesno sluznico in zmanjšujejo vnetje, zdravijo ter pomirjajo razdraženo črevesje. To so zdravilne rastline: srčna moč, slezenovec, plečes, rman, sivka, slez korenine in cvet ognjiča. Čaj svetujemo piti najprej 3 tedne, vsak dan od 6 do 7 dcl čaja. Ko popijemo eno vrečko čaja, sledi en teden pavze, nato pa kuro svetujemo ponoviti. Pri kroničnih boleznih je priporočeno kuro nekajkrat ponoviti, saj so težave prisotne dlje časa in se dlje časa tudi zdravijo. 
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČAJ JM 123 ULCER/KOLISAN
 
 
 
 

Deli novico s prijatelji:

Naslov: Ulcerozni kolitis
Opis: Ulcerozni kolitis je zelo pogosta težava sodobnega človeka, ki jo zdravimo s čajem JM 123 Ulcer/Kolisan. Stres in prehrana vplivata na ulcerozni kolitis.
Ključne besede: Ulcerozni kolitis, razdraženo črevesje, driska

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika