ENDOMETRIOZA



Kaj je endometrioza?
Endometrioza
 je bolezen, kjer se izven maternice pojavi sluznici maternice podobno tkivo (ustvarijo kot nekakšne pregrade), ki povzroča neplodnost in bolečine. Govorimo o treh različnih oblikah endometrioze: peritonealna, ovarijska in globoka infiltrativna endometrioza. Na osnovi simptomov, lahko ginekolog sklepa na endometriozo, nato opravi vaginalni pregled in ultrazvok, dokončno pa potrdi diagnozo z laparoskopijo. Simptomi endometrioze so naslednji: bolečine v času menstruacije, ponavljajoče bolečine v spodnjem delu trebuha, boleči spolni odnosi, neplodnost.
endometrioza
Endometrioza - kako si lahko pomagamo na naraven način, brez stranskih učinkov?
Jože Majes svetuje za tovrstne težave piti čajno mešanico Endopreč JM 147, ki odpravlja nepravilnosti in zdravi rodila. V mešanici so različne zdravilne rastline. Plahtica zdravi ženske težave, naravno uravnava hormone in dobro vpliva na jajčnike. Rman, plavica, preslica in plešec so rastline, ki pomagajo čistiti kri, da se iz telesa izločijo strupi, ki rušijo ravnovesje v telesu. Gosja trava deluje proti krčem in proti bolečinam. Notri pa je tudi gladež, ki deluje na tkivo, da se nepravilne tvorbe pozdravijo in izginejo. 
Dnevno je potrebno popiti od 6 do 7 dcl čaja, kar ponavljamo 3 tedne. Po treh tednih sledi en teden pavze in nato kuro po potrebi ponovimo. Kako čaj pripravimo? Tri čajne žličke oz. tri ščepe rastline, poparimo s 6 do 7 dcl umirjenega kropa. Precedimo čez 5 do 10 min in čaj popijemo v treh obrokih na dan.

Poleg čaja Endopreč JM 147 svetujemo uživati pripravek iz Aloe Arborescens. Glede na biološke in fitoterapevtske lastnosti lahko Alojo priporočimo tudi pri tovrstnih težavah. Ima zelo širok spekter delovanja - ne le, da ima antioksidativne, protibakterijske, protiglivične, protivirusne in imunomodulatorne lastnosti, temveč deluje tudi proti bolečinam, vnetjem, ter celi in spodbuja rast zdravega tkiva, kar je pri endometriozi zelo pomembno. 
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> JM 147 ČAJ ENDOPREČ
>> SIRUP ALOA ARBORESCENS
 
 
 
 

Deli novico s prijatelji:

Naslov: Težave z endometriozo
Opis: Tudi endometriozo lahko zdravimo s čajem Endopreč JM 147 in sirupom iz Aloe Arborescens. Oboje zdravi rodila, obnavlja tkivo in odstranjuje odvečno sluz in nepravilnosti.
Ključne besede: endometrioza, bolečine, neplodnost

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika