HEMOROIDI

print

Ali imate tudi vi težave s hemoroidi?

Hemoroidi so žilni vozli v kanalu zadnjika in pod določenimi pogoji se začnejo ti vozli povečevati, kot na primer pri krčnih žilah. Vsi imamo v predelu zadnjika žilne vozle, vendar ko so žile z vodo obložene, nabreknejo in povzročajo težave. Vzrok nastanka hemoroidov so nepravilna prehrana, premalo gibanja in trdovratne zapeke.
hemoroidi

Kako si lahko sami pomagamo?

Bodimo pozorni, da uživamo uravnoteženo prehrano z dovolj vlakninami in prekuhane zelenjave. Iz jedilnika izločimo sladkarije, zmanjšamo uporabo soli in živil, ki vsebujejo vezane soli. Izogibati se je potrebno kofeinu in alkoholu. Dovolj moramo piti tekočine, najbolje kar čaj iz 70% posušene cvetoče ajde in 30% šipkovih ovojnic. To je čajna mešanica JM 129 (Venček), ki zares super pomaga telesu od znotraj zdraviti hemoroide. Bistvenega pomena je, da ožilje postane bolj elastično, saj posledično preprečuje, da bi se vene obložile z vodo. Vsak dan je potrebno popiti 1 liter takšnega čaja in glede na povratne informacije ljudi svetujemo, da se čaj pije 60 dni brez prekinitve. Učinek se pokaže že veliko prej, ampak, če se želimo pozdraviti hemoroidov za daljši čas, potem toplo priporočamo, da se čaj pije dlje časa.
 
Pri težavah z zunanjimi hemoroidi svetujemo tudi mazanje zadnjika z mazilom divjega kostanja JM 305. Najprej si zadnjik umijemo z mlačno vodo, potem pa se namažemo z mazilom. Učinkovine divjega kostanja poskrbijo, da se žile začno krčiti, posledično žilni vozli niso obloženi z vodo, zato hemoroidi izginejo.
Zelo je pomembno, da poskrbimo za dovolj gibanja. Hemoroidi namreč največkrat povzročajo težave ljudem, ki v službi veliko sedijo (šoferji, delavci za blagajno, za tekočim trakom), zato se je vsaj po službi priporočljivo malce rekreirati.

Mamica Mateja je za svojo hčerko povedala: „Moram vam javiti, da pri hčerki po 1 mesecu kure s čajem Venček JM 129hemoroidov več nisem zasledila... 60 dnevno kuro sva dokočali v začetku septembra, za tem je že prebolela želodčno-črevesno virozo, in notranjih hemoroidov tudi ob virozi ni bilo zaslediti, tako, da lahko rečem, da ji je zares pomagalo. Prej so se ji pojavljali dobra dva meseca, občasno bolj, občasno manj, skoraj ob vsakem odvajanju blata, tudi če ni bilo ne premehko in ne trdo. Prebavo je imela in še ima sedaj redno vsakodnevno. Upam, da smo potemtakem zaključili s hemoroidi pri njej. Skratka, hvaležni za vašo mešanico in vse nasvete glede odmerjanja, saj še v začetku kure hčerka ni bila stara niti 15m.“

 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> MAZILO DIVJEGA KOSTANJA JM 305
>> ČAJ VENČEK JM 129
 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika