ANGINA ČAJ JM 113
(VRISKAČ)
 

Tudi vas muči angina?

Bakterijsko vnetje grla, oziroma angina, ni tako nedolžno obolenje, kot bi človek mislil. Angina dostikrat pusti hude posledice na srcu ali celo sklepih. Spominjam se, kako mi je starejša gospa iz okolice Kamnika pisala, kako je mlada delala na žagi in zbolela za angino. Ker se ni šla takoj zdravit, je dobila tako močno vnetje sklepov, da je obležala negibna. Pozdravila pa se je s kopelmi iz poparka ovsene slame.
Angina

Bodimo pozorni na sledeče: če zvezer čutimo, kako nas žgečka po grlu, da se nelagodno počutimo in se nam dviga temperatura, takoj grgrajmo tinkturo timijana Jm 410. Ponavadi se potem zjutraj zbudimo in smo dobri. V kolikor ne zdravimo težave dovolj hitro, lahko dobimo vnetje grla iz katerega ce lahko razvije angina. V tem primeru si naredimo pripravek iz mešanice Jm 113 (Vriskač). Vzamemo torej ščep materine dušice, ščep trobentic in ščep bezgovih cvetov. Vse skupaj poparimo s pol litzra vrelega mleka in po 5 minutah precedimo. Ohladimo na 40°C, primešamo 20 dkg belega medu in čez dan popijemo po požirkih.

Kadar nas doleti angina, Jože Majes priporoča uživanje Jožefove paste (za odrasle JM 500 ali za otroke JM 505), ki okrepi telo s kar največ antioksidanti in tako poveča odpornost imunskega sistema. Nekaj nasvetov, kako si dodatno pomagati pri vnetem grlu: Obloge iz njivske preslice, zmehčane v sopari. Narežemo liste aloje vere v malo mlačne vode in vse skupaj sesekljamo v multipraktiku. Precedimo in tekočino grgramo. Grgramo pripravek iz pol dcl čaja in 40 kapljic timijanove tinkture JM 410. Po grgranju vse izpljunemo. Zelo pomaga tudi pri vnetju ustne votline in majavih zobeh.

 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> ČAJ JM 113 (VRISKAČ)
>> TINKTURA JM 410 (TIMIJAN)
>> JOŽEFOVA PASTA JM 500
>> JOŽEFOVA PASTA JM 505 JUNIOR

 
Naslov: Angina
Opis: Bakterijska vnetja grla, oziroma angina, ni tako nedolžno obolenje, kot bi človek mislil. Angina dostikrat pusti hude posledice na srcu ali celo sklepih.

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika