Ciste na jajčnikih

Ste ena tistih žensk, ki ima težave s cistami na jajčnikih? 

Ciste so votlinice, zapolnjene s tekočino, ki se lahko razvijejo na enem ali obeh jajčnikih. Ciste na jajčnikih torej nastanejo s kopičenjem tekočine v jajčnikih ob ovulaciji. Poznamo več vrst cist: policistični jajčniki, folikularne ciste, luteinske ciste…
Običajno so ciste jajčnikov nenevarne, benigne spremembe, ki se pojavljajo razmeroma pogosto. Delimo jih v dve glavni skupini. Funkcionalne ciste jajčnikov so majhne ciste, folikli, ki se sicer običajno pojavljajo ob dozorevanju jajčnih celic med mesečnim ciklom. Večinoma ne povzročajo težav. Lahko se jih pojavi več hkrati oziroma se pojavijo hkrati v obeh jajčnikih. Redko presežejo velikost 3 do 4 centimetrov in se običajno same od sebe skrčijo.
Druga skupina so prave benigne ciste jajčnikov. Najpogostejše so dermoidne ciste, ki jih običajno odkrijejo pri ženskah po 30. letu starosti. Občasno se lahko pojavijo v obeh jajčnikih. Večinoma ne povzročajo težav, razen če pride do zasuka jajčnika ali razpoka ciste. Dermoidne ciste vsebujejo nezrele celice, ki se lahko razvijejo v različna tkiva, zato pri operativnem posegu pogosto odkrijejo kostno tkivo, zobno tkivo ali dlake.
ciste na jajčnikih


Ali si lahko tudi pri takšnih težavah pomagamo na naraven način?

Seveda. Glede na povratne informacije žensk, lahko z veseljem priporočimo Jožetovo čajno mešanico JM 149 (Cistobris). Sestavljena je iz plavice, gladeževih korenin, regratovih korenin, korenin koprive, korenin potrošnika in seveda tudi krvomočnice. Kombinacija teh zelišč deluje tako, da zdravi jajčnike, uravnava ženski menstrualni cikel in hkrati krči tkivo, zmanjšuje ciste. Po izkušnjah sodeč svetujemo, da za začetek ženska naredi eno kuro, se pravi da 3 tedne pije čaj, potem pa za en teden prekine. Po prekinitvi lahko kuro ponovi, če je to še potrebno.
Sočasno priporočamo pitje pripravka iz Aloe Arborescens, ki pomaga celostno zdraviti težavo in pripomore k hitrejšemu učinku. Pripravek iz Aloe Arborescens in akacijevega medu je narejen po receptu italijanskega patra Romana Zaga in je pozdravil že veliko ljudi. Glede na povratne informacije je Aloa Arborescens še posebej uspešna pri ženskih težavah, uravnava hormone, ker dviguje imunski sistem, vpliva posledično na zdravje srca, glavobole, prehlade, črevesne težave, izboljšuje kri...



Za svetovanje ali naročilo pokličite:
07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

Izdelke lahko naročite tudi z nakupom v naši SPLETNI TRGOVINI na spodnjih povezavah: 
>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup
>> ČAJ JM 149 
>> ALOA ARBORESCENS

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika