Čaj za vašo družino

 

Prijeten je občutek, ko se v hladnih dneh cela družina zbere ob skodelici dobrega domačega čaja, kot so ga včasih skuhale naše babice.
druzinski-caj

Čaj je prijetnega okusa

Priporočamo vam čajno mešanico JM 150, sestavljeno iz rastlin, ki dajejo čaju prijetno sadno aromo. Vsebuje namreč aronijo, repik, šipek, ognjič, monardo didimo, plavico, timijan, ajdo, citronko, meliso in slezenovec. Mešanico je priporočljivo piti predvsem preventivno, da telo okrepimo z antioksidanti in se ne rabimo bati bolezni. Čajček je dobrega okusa tako topel, kot tudi hladen. Lahko mu dodamo limono in ga po želji osladimo z medom.
Tisti, ki želijo še bolj okrepiti imunski sistem, naj v kombinaciji s čajem JM 150 začno jesti Jožefovo pasto JM 500 in grgrati razredčeno timijanovo tinkturo JM 410.

Za otroke

Čajna mešanica JM 150 je povsem primerna tudi za otroke, le čez dan naj popijejo manjšo količino čaja (2 dcl za otroka do 5. leta, 3 dcl za otroka do 8. leta). Če ima otrok zelo oslabljen imunski sistem, je večkrat prehlajen, pokašljuje, ima vnetje ušes in podobno, se priporoča sočasno uživanje Jožefove paste za otroke JM 505.



Za svetovanje ali naročilo pokličite:
07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

Izdelke lahko naročite tudi z nakupom v naši SPLETNI TRGOVINI
na spodnjih povezavah:

>> DRUŽINSKI ČAJ (JM 150)

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika