CISTE NA LEDVICAH


 
Ledvice so čistilni stroj telesa, ki iz krvi filtrira in tako odstranjuje odpadne snovi iz telesa. Vsak dan ledvice filtrirajo do 180 litrov krvi, kar pomeni, da jo očistijo 50-krat na dan. Dobro delovanje ledvic je ključnega pomena za naše zdravje, zato je pomembno, da zanje skrbimo.

Nekaj nasvetov, kako ohraniti ledvice zdrave:
- Bodimo telesno aktivni.
- Redno nadzorujmo raven sladkorja v krvi.
- Redno si merimo krvni tlak.
- Jejmo zdravo.
- Zmanjšajmo vnos soli.
- Poskrbimo, da popijemo dovolj tekočine dnevno.
- Ne smemo kaditi.
- Ne smemo redno uživati protibolečinskih tablet.

Kakšne ciste na ledvicah poznamo?
Obstajajo navadne ciste, ko je tkivo ledvic neprizadeto in ne moti delovanja ledvic - te ciste niso nevarne. Poleg navadnih pa obstajajo tudi degenerativne ciste - te so dedne in ob številnih takšnih cistah ledvično tkivo propada in lahko vodi v odpoved ledvic. V obeh primerih je smiselno ledvice zdraviti, saj je najbolj zaželjeno, da ohranimo ledvice zdrave in brez cist, tudi tistih, ki mogoče "na prvi pogled" niso nevarne.

Kako lahko odpravimo ciste na ledvicah?
Glede na znanje in bogate izkušnje Jožeta Majesa, smo na kmetiji pripravili posebno čajno mešanico, ki postopno zmanjšuje in odpravlja ciste na ledvicah. Gre za čajno mešanico Cistolek JM 141, ki je sestavljena iz gladeža, regratovih korenin, ptičje dresni, brezovih listov in korenin koprive. čaj pripravimo tako, da 3 čajne žličke mešanice poparimo z litrom umirjenega kropa. Precedimo čez 10 min in čez dan popijemo v štirih obrokih po požirkih. Čaj pijemo 21 dni (1 vrečka čaja/100g), nato sledi 1 teden pavze in po potrebi kuro ponovimo. Načeloma velja, da večja, ko je cista, dlje časa je potrebno kuro tudi ponavljati. 

Če želite bolj celostno zdraviti ledvice in posledično tudi prečistiti kri, razstrupiti telo, potem svetujemo sočasno uporabo Diuretične tinkture JM 412. Ta tinktura med drugim vsebuje tudi koruzne laske, brezovo listje in preslico. Zaradi zelo dobre sestave, učinkuje precej hitro in ljudje so običajno zares zadovoljni. Tinkturo uporabljamo 3-krat dnevno, zmešamo 25 kapljic v pol dcl tople vode in popijemo.

Kdor bi želel telesu pomagati, da bi se ciste hitreje odpravile in bi se naploh boljše počutili, svetujemo piti tudi pripravek iz Aloe Arborescens in akacijevega medu je narejen po receptu italijanskega patra Romana Zaga in je pozdravil že veliko ljudi. Glede na povratne informacije je Aloa Arborescens še posebej uspešna pri težavah na sečilih in ženskih težavah, zdravi pa tudi srce, glavobole, prehlade, črevesne težave, izboljšuje kri...
 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> JM 141 ČAJ CISTOLEK
>> JM 412 DIURETIČNA TINKTURA
>> SIRUP ALOA ARBORESCENS

 
  

Deli novico s prijatelji:
Ključne besede: ciste, ledvice, filtriranje krvi
Naslov: Ciste na ledvicah
Opis: Obstajajo navadne ciste, ko je tkivo ledvic neprizadeto in ne moti delovanja ledvic - te ciste niso nevarne. Poleg navadnih pa obstajajo tudi degenerativne ciste.

Komentarji

  1. Zdravo, zanima me kaj priporočate za lajšanje bolečin v želodcu?

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimive informacije o cistah na ledvicah in uporabi čaja Cistolek JM 141 za njihovo zmanjšanje.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika