TEŽAVE Z MENSTRUACIJO
ČAJ JM 144 (ŽENSKI)

 

Ste ena tistih žensk, ki ima težave z menstruacijo?

Veliko žensk ima v času menstruacije bolečine v predelu jajčnikov in morajo posledično jemati protibolečinske tablete, saj drugače bolečine ne popustijo. Nekatere imajo večje težave v času ovulacije, ko jih mučijo neprijetna napetost v predelu jajčnikov, maternice, pa tudi spremlja razdražljivo počutje. So tudi takšne ženske, ki imajo precej neredne menstruacije, ali jimmenstruacija iz določenega razloga kar izgine za več mesecev ali let.Boleča menstruacija
Kako si lahko ženska pomaga pri težavah z menstruacijo na naraven način?
Vsekakor je tudi tukaj zelo pomembno to, da se dovolj gibamo, uravnoteženo prehranjujemo in pijemo dovolj tekočine, saj na tak način spodbudimo naravno delovanje telesa. Včasih pa je potrebno telesu malce pomagati, da spet najde notranje ravnovesje in se menstrualni cikel uredi. Vsekakor za težave z menstruacijo priporočamo 3 tedensko pitje čajne mešaniceJM 144 (Ženski čaj), vsak dan 7 dcl čaja, ki ga lahko pripravimo zjutraj in potem tudi hladnega pijemo preko celega dneva. Največkrat je tako, da pomaga že 1 vrečka čaja, ki zadostuje za 3 tedne. Ženska začne piti čaj kakšen teden preden dobi mestruacijo in ga potem brez prekinitve pije 3 tedne. Če po eni kuri težava še ne bi bila odpravjena, se po enotedenski pavzi pitje čaja ponovi. Ženske čaj zelo pohvalijo in večina sploh ne more verjeti, da lahko bolečine izginejo in jim potem ni več potrebno jesti protibolečinskih tablet. Tudi takšne ženske, ki menstruacije dolgo časa niso imele, potem spet imajo redne menstruacije in normalno obarvan izcedek. Nekatere se zdravljenja lotijo bolj celostno in poleg čaja JM 144 pijejo še sirup iz Aloe Arborescens, saj zelo ugodno deluje na rodila in hormonsko neravnovesje. Poleg tega je takšen sirup super proti utrujenosti, ker antioksidant Aloa Arborescens daje moč in pomaga tudi pri nespečnosti in razdražljivosti. Popije se dve plastenki eno za drugo, brez prekinjanja, nato sledi pavza.

 

Za svetovanje ali naročilo pokličite:

07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si
 

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:

>> ČAJ JM 144 (ŽENSKI)

>> SIRUP ALOA ARBORESCENS Z MEDOM

 


Naslov: Težave z menstruacijo
Opis: Veliko žensk ima v času menstruacije bolečine v predelu jajčnikov in morajo posledično jemati protibolečinske tablete, saj drugače bolečine ne popustijo.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika