ASTMA


Astma spada med najpogostejše kronične pljučne bolezni, sploh v razvitejših področjih, kjer je nasploh več alergijskih bolezni. V večini primerov je astmo možno zelo uspešno zdraviti tudi na naraven način, brez neželjenih stranskih učinkov. Pravilno zdravljen bolnik z astmo je brez težav, je normalno telesno zmogljiv, nima nočnih poslabšanj astme in ima normalno pljučno funkcijo. Slabo zdravljena astma pa vam lahko povzroča hude neprijetnosti, pomembno zmanjšuje kakovost vašega življenja ali ga celo nevarno ogroža.
Astma
Kako lahko zdravimo astmo na naraven način?
Glede na znanje Jožeta Majesa in povratne informacije ljudi, lahko priporočimo piti čajno mešanico Astmatko JM 115, ki je sestavljena iz jetičnika, kamilice, trpotca, melise, marjetice, slezenovca, mete piperite in majarona. Ta mešanica zelišč pomaga proti oženju dihalnih poti, kar pa je glavni problem astmatičnih bolnikov. Čaj je potrebno piti najprej 3 tedne (1 vrečka čaja zadošča za 3 tedne), nato sledi 1 teden pavze in kura se po potrebi ponovi. Vsak dan se spije od 6 do 7 dcl čaja, ki ga pripravimo tako, da 3 žličke zelišč poparimo in po 10 minutah precedimo. Celotno količino čaja nato popijemo v treh obrokih preko dneva. 

V podporo telesu, da bo zdravljenje astme hitreje potekalo, svetujemo piti tudi ayurvedski Sirup za bronhije (MA 357). Deluje tako, da zdravi bronhije, poveča prekrvavitev v pljučnih mešičkih in odpravlja morebitno sluz, ki se nabira na pljučih. Ljudje pravijo, da jim pomaga pri suhem kašlju, ko zaradi premalo sape v pljučih težje dihajo. Vsebuje različne sestavine med drugim tudi pravi ingver, sveto baziliko, cimet, dolgozrnati poper, sladki koren...Sirup je zelo primeren tudi za otroke.

Ker vemo, da je Olje črne kumine JM 702 zelo zdravilno za pljuča in deluje proti različnim alergijam, ga priporočamo piti v kombinaciji s prej omenjenim čajem in sirupom. Glede na to, da je črna kumina močen antioksidant, se bo naše telo hitreje in bolj celostnmo zdravilo.

Nasvet Jožeta Majesa:
V kozici raztopimo 20 dkg kurje masti. Vanjo damo moško pest naribanega hrena in ga pražimo na ognju, da zarumeni. Pokrijemo in damo čez noč v klet. Zjutraj vsebino razpustimo na ognju in precedimo. Dnevno použijemo do dve čajni žlički te masti. Obenem si mažemo prsi in grlo s to mastjo. To delamo toliko časa, da se stanje izboljša, oziroma da se astma pozdravi.

Za svetovanje ali naročilo pokličite:
07/30 66 830 ali 041/887362 oz. pošljite mail: info@k2m.si

>> SPLETNI OBRAZEC za hitri nakup


Predstavljene izdelke lahko naročite tudi v naši eTrgovini:
>> JM 115 ČAJ ASTMATKO
>> AYUERVEDSKI SIRUP ZA BRONHIJE
>> JM 702 OLJE ČRNE KUMINE



Deli novico s prijatelji:

Naslov: Astma
Opis: Astma spada med najpogostejše kronične pljučne bolezni, sploh v razvitejših področjih, kjer je nasploh več alergijskih bolezni.V večini primerov je astmo možno zelo uspešno zdraviti.
Ključne besede: astma, bronhiji, bronhijalna astma, težko dihanje, suh kašelj, alergija

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika